Er even tussenuit
Door: Nathalie Bock
Blijf op de hoogte en volg Nathalie
06 Mei 2000 | Nieuw Zeeland, Blenheim
Blenheim, New Zealand - bewolkt, 20 graden
Kia Ora!
Als ze je een computer aanbieden, kun je dat natuurlijk niet weigeren.
Bovendien is het leuk een e-mail anders te beginnen dan: 'Christchurch,...' hoewel ik dat in de komende maanden vaker zal doen.
Ik zit nu in de slaapkamer van de zoon van een vrouw die vijf weken geleden een café is begonnen, en waar ik toevallig binnenliep. De mensen zijn erg aardig en heel gastvrij. Vandaag zijn we met een speedboot naar een heel mooi gebied geweest. Helaas begaf de moter het en moesten we terug. Toch lol gehad.
Ik heb mijn Duitse jongen (vanaf nu heet hij gewoon Tarun) gelokaliseerd. Hij verblijft in Blenheim, hij was nu alleen duiken. Waarschijnlijk belt hij me vanavond.
Wat ik de komende dagen ga doen weet ik nog niet. Wat ik wel weet is dat ik me op dit moment stukken beter voel.
Heel veel groeten en tot mails.
Nathalie.
*************
One day I flew away...
Kia Ora!
Als ze je een computer aanbieden, kun je dat natuurlijk niet weigeren.
Heel veel groeten en tot mails.
Nathalie.
*************